El Consell Esportiu del Gironès presenta dues noves activitats formatives de manera virtual pel mes de novembre

El Consell Esportiu del Gironès segueix en la seva línia formativa a la comarca i inclou dins la programació d’aquest mes de novembre dos nous actes que es celebraran de manera virtual. Es tracta de la trobada virtual “Embaràs, esport i activitat física”, previst pel pròxim dijous 19 de novembre de 7 a un quart de 9 de la tarda i el club de lectura “Des de la graderia”, programat pel dilluns 30 de dos quarts de 8 a les 9 del vespre.

Pel que fa al primer, es tracta d’una trobada digital que s’emmarca dins el projecte “Dona i Esport” de l’Ajuntament de Girona. Comptarà amb la participació de l’atleta, entrenadora, periodista i traductora Anna Comet, així com l’esportista, corredora popular i cardiòloga Maria Berenguel. La trobada estarà moderada per la periodista, promotora de la Jornada d’Esport Femení a Girona i Granada, i membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Bàsquet, Olga Praderas.

Per altra banda, el club de lectura tractarà el llibre “Des de la graderia” amb un dels seus coautors, doctor en Sociologia de l’Esport i Vicerector de la UVIC Albert Juncà. En aquest club es tocaran temes com el paper dels pares i mares en l’esport infantil, el comportament de la graderia i la importància de l’àmbit comunicatiu de l’esport.

La inscripció pels dos actes és gratuïta i es pot fer de manera online a la pàgina web del Consell Esportiu del Gironès.

 

Imatge: CE Gironès