L’exciclista i medallista olímpic sarrianenc Carles Torrent repassa la seva carrera profesional

Carles Torrent, nascut a Sarrià de Ter, és un excliclista professional, guanyador d’una medalla de bronze en la modalitat de persecució en equips en pista als Jocs Olímpics d’Atenes 2004. La seva carrera professional va acabar de manera sobtada per culpa d’una lesió, que el va privar de competir als Jocs Olímpics de Pequín 2008. Torrent va repassar la seva carrera, el seu final, el seu paper actual dins el món del ciclisme i la situació d’aquest esport en l’actualitat. 

Ho va fer ahir al magazín esportiu Sarrià en Joc, de Ràdio Sarrià, en el qual va destacar la medalla de bronze aconseguida el 2004. Així i tot, Torrent admet que valora aquesta fita amb els pas dels anys i no just després d’aconseguir-la, quan ciclistes professionals de renom el felicitaven.

L’exciclista sarrianenc va destacar la duresa de l’esport que va practicar fins el 2010, sobretot arrel de la seva ruptura de fèmur que va provocar al final la seva retirada. Després d’aquesta retirada, Torrent va començar a treballar com a seleccionador català. Ara, amb aquest càrrec, creu que a Sarrià de Ter hi ha una bona base ciclista, i destaca la figura de l’Àlex Jaime.

Torrent destaca que, més enllà d’aconseguir una medalla, el simple fet de viure uns Jocs Olímpics és una experiència única.

 

Imatge: EFE