Arnau Rovira es va estrenar aquesta temporada el passat dissabte davant l’Atlético Novás

La derrota de la Unió Esportiva Sarrià aquest passat dissabte davant el Novás va venir acompanyada d’una bona notícia. El jugador sarrianenc Arnau Rovira va reaparèixer sobre la pista de la UES després de no poder competir encara durant aquesta temporada 2020/21. El seu lloc de treball, cuiner en un restaurant, provoca que el jugador no pugui assistir als partits que es juguen els caps de setmana.

Tot i el temps sense competir, Rovira va ajudar l’equip en el duel davant el Novás amb tres gols. Després del partit, Arnau Rovira comentava que està content d’haver tornar a jugar amb la UES però lamentava no haver aconseguit la victòria. Així i tot, assegura que no sap fins quan podrà seguir disputant partits.

Arnau Rovira està pendent ara de l’anunci del PROCICAT sobre quan podran tornar a obrir els locals de restauració. De moment, però, seguirà en dinàmica de grup tal com desitja el seu entrenador. Salva Puig es mostrava content de poder comptar amb el jugador sarrianenc.

La intenció és que Arnau Rovira pugui jugar també aquest pròxim cap de setmana a la pista del Barça B, però la seva participació en els següents compromisos es veu difícil.

 

Imatge: UE Sarrià