La Unió Esportiva Sarrià encadena la seva segona derrota consecutiva davant un bon Barça B

La UES va tornar de Barcelona amb les mans buides després de perdre en el seu tercer desplaçament d’aquesta temporada. De moment, els sarrianencs no han sumat cap punt lluny de Sarrià i encadena amb la d’ahir la segona derrota consecutiva després de l’aturada de dues setmanes.

Els de Salva Puig van anar a remolc durant tot el derbi, amb un començament fluix que va aprofitar el Barça B per situar-se amb diferències màximes de 5 gols. Així i tot, els blaus van reaccionar i es van anar apropant en el marcador fins a consolidar una diferència de dos gols en el final de la primera part.

L’inici del segon temps va ser molt profitós pels jugadors de la UES, que van sortir molt concentrats del vestidor i van aconseguir firmar l’empat en el marcador. Així i tot, els sarrianencs no es van poder posar per davant tot i no perdre la cara al partit fins els minuts finals. En l’últim tram de partit, el Barça B va encadenar bons parcials que van col·locar una diferència de quatre gols al marcador, insalvable pels homes de Salva Puig, i que es va mantenir fins el 33-29 final.

Arnau Rovira va ser el màxim anotador del Sarrià amb 6 gols, seguit de Roc Segarra amb 5. Aquesta és la quarta derrota en set partits de la UES, que baixa així fins la novena posició de la taula amb cinc punts. El pròxim partit dels sarrianencs serà a casa davant l’Sporting Alicante.