El FC Sarrià torna aquesta setmana als entrenaments amb limitacions horàries i d’aforament

L’entitat esportiva de Sarrià va reprendre aquest passat dilluns 23 l’activitat a les seves instal·lacions després de setmanes parats. Els integrants del club van poder tornar a entrenar seguint tots els protocols establerts ja abans de l’aturada de l’activitat esportiva, però que s’han seguit introduïnt al camp de futbol de La Rasa.

El club segueix sense obrir els vestidors i els diferents equips no es mesclen amb altres durant els entrenaments. El coordinador del FC Sarrià, Luis Aused, explica quin és el màxim de jugadors que poden entrenar alhora a les seves instal·lacions.

S’han modificat també els horaris d’entrenament per adaptar-se al toc de queda, i que tots els jugadors puguin ser a casa abans de les 10 de la nit. Per això, els entrenaments acaben cada dia abans de dos quarts de deu. Ho explica Luis Aused.

Des del club es mostren molt contents per la tornada a l’activitat, i esperen que quan s’avanci en la desescalada anunciada per la Generalitat, puguin reprendre les competicions d’àmbit no professional.

 

Imatge: FC Sarrià