El ciclista sarrianenc Àlex Jaime fitxa per l’equip Kern Pharma i dona així el salt a professional

El jove corredor aconsegueix donar al pas al món professional de la mà de l’equip navarrès Kern Pharma, després d’estar quatre temporades al seu filial, l’equip Lizarte. Jaime completa d’aquesta manera l’equip, que s’estrenarà aquesta pròxima temporada 2021 com a ProTeam, la segona categoria del ciclisme a nivell mundial.

El ciclista de Sarrià de Ter arriba al món professional després de consolidar-se en categories inferiors, guanyant el Campionat d’Espanya júnior i el Campionat de Catalunya de Contrarellotge Individual. Àlex Jaime es mostra content d’haver fet el salt i després d’unes bones temporades al Lizarte.

Jaime es considera un corredor versàtil, que treballa pels seus companys i no desaprofita les oportunitats que se li presenten. El jove corredor sarrianenc és conscient de la major dificultat que tindrà ara, però es mostra amb moltes ganes de començar a competir amb els millors ciclistes del món.

Àlex Jaime es converteix així en el 20è ciclista de l’equip Kern Pharma, en el qual hi corren un total de quatre catalans més: Roger Adrià, Martí Márquez, Kiko Galván i Jordi López. 

 

Imatge: Equipo Kern Pharma