L’Associació Juvenil Salsa Jove rep el segon premi Jaume Ciurana de la Generalitat de Catalunya

L’agrupació ha estat premiada pel seu projecte “Joves esportius” amb el premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil de la Generalitat de Catalunya. Des de Salsa Jove agraeixen el treball a tota la gent que ho ha fet possible, i es mostren orgullosos de la feina feta.

Salsa Jove va engegar el projecte amb la intenció de donar accés als esports que van més enllà dels coneguts per tothom, com poden ser futbol, bàsquet o tennis. El responsable de l’Associació Juvenil Salsa Jove, Narcís Reguero, explica el projecte “Joves esportius” i el seu funcionament.

“Joves esportius” també pretén donar a conèixer l’entorn natural als joves a través de la pràctica d’esports més minoritaris i no competitius, com poden ser trekking, kayak o tir amb arc. Narcís Reguero afegeix que l’associació ha comprat el material necessari perquè els joves interessats puguin gaudir d’aquests esports d’una manera molt més econòmica.

Des de Salsa Jove asseguren que els esports minoritaris acostumen a ser més cars que els multitudinaris, i per això van decidir posar en marxa aquest projecte, alhora també per donar-los a conèixer.

 

Imatge: Salsa Jove