L’exatleta sarrianenca Encarna Granados repassa la seva carrera professional

Encarna Granados, guanyadora d’una medalla de bronze als campionats del món del 1993, campiona d’Espanya i participant en tres Jocs Olímpics, va passar ahir pel Sarrià en Joc per fer balanç de la seva etapa professional. Granados va admetre que no dona importància a les medalles aconseguides, ja que formen part d’un període molt bonic de la seva vida però són unes fites del passat.

De fet, Granados reconeix fins i tot que aconseguir les medalles li va venir una mica gran, ja que només tenia 21 anys quan va quedar tercera del món en marxa atlètica. A més, l’atleta sarrianenca és l’única esportista gironina en aconseguir una medalla en uns campionats del món d’atletisme. Així i tot, Encarna Granados no destaca aquesta fita, sinó que valora l’impacte general que ha tingut l’esport en la seva vida.

Granados recorda la seva etapa com a professional amb molt d’orgull, però prefereix centrar-se en el present i no tenir en compte els seus assoliments del passat. Així ho explica Encarna Granados al magazín esportiu Sarrià en Joc, de Ràdio Sarrià.

L’atleta de Sarrià de Ter segueix practicant esport a dia d’avui, però reconeix que no té ganes de tornar a competir. 

 

Imatge: RFEA