El FC Sarrià tanca un 2020 complicat en el qual va veure frenades les aspiracions a l’ascens

El primer equip del club sarrianenc encara el 2021 amb l’objectiu de pujar a 3a catalana, però sense saber encara quan podran tornar a competir i després de no poder-ho aconseguir durant la temporada 2019/20 per l’aturada de la pandèmia. Totes les categories verd-i-blanques porten sense competir al voltant de dos mesos.

Des del club fan un balanç irregular de l’any, ja que no es van poder assolir els resultats esportius que esperaven per la suspensió de les competicions, però han tirat endavant projectes complicats de gestionar per la pandèmia. El coordinador del FC Sarrià, Luis Aused, lamenta no haver pogut aconseguir els resultats marcats, ja que els diferents equips estaven en una bona dinàmica.

Així i tot, el Sarrià ha incorporat un nou equip a la categoria juvenil, deserta fins aquesta temporada, a més d’un altre equip infantil. Luis Aused creu que la planificació d’aquesta campanya és molt bona, i confia en poder competir a mitjans de febrer per assolir els objectius marcats.

Durant l’estiu, el conjunt blanc-i-verd va decidir mantenir el campus seguint totes les mesures de seguretat requerides. Aused celebra l’èxit del campus d’estiu d’aquest any, que va servir per tornar a l’activitat després dels mesos de confinament.

El coordinador del Sarrià nota una falta de motivació durant aquestes setmanes per la falta de partits, però creu que és lògica i desapareixerà quan puguin tornar a la competició.

 

Imatge: FC Sarrià