La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya destaca els resultats obtinguts aquest 2020 però lamenta no haver pogut disputar més curses

El 2020 de les Curses d’Orientació ha quedat marcat pel triomf de Catalunya en el Campionat d’Espanya d’Orientació a peu. En aquest campionat, els corredors Pau Llorens i Mar Serrallonga van aconseguir medalles en categoria absoluta, i un gran nombre de corredors en categories de base. Aquests resultats van provocar que la selecció estatal tingués una important representació catalana. 

Gran part de les medalles del campionat estatal tenen color gironí, i és que els Aligots van aconseguir un total de 15 medalles. El president de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, Josep Maria Santiago, es mostrava molt content després de la celebració dels campionats durant el començament del mes de desembre.

La majoria de les medalles aconseguides van ser en categories de base, sobretot a sots 12, 14 i 16. Josep Maria Santiago pronostica un gran futur per les Curses d’Orientació de Catalunya després de veure els resultats del Campionat d’Espanya.

La pandèmia de la Covid-19 també ha afectat la pràctica d’aquest esport, i a nivell català només es van poder disputar tres curses.

 

Imatge: Aligots Girona