La Unió Esportiva Sarrià acomiada un 2020 marcat per la permanència a la Divisió d’Honor Plata en la temporada del seu debut

L’any de la Unió Esportiva Sarrià compta amb dues parts molt marcades, la temporada 2019/20 i la temporada 2020/21. La primera va ser el curs del debut a la Divisió d’Honor Plata, i es va aconseguir l’objectiu principal que era la permanència a la categoria, tot i que no en les condicions previstes. La pandèmia de la Covid-19 va obligar a acabar les competicions, i la UES va acabar en novena posició amb 19 punts.

La temporada 2020/21 ha començat amb alguns ajornaments, com el cas del derbi entre la UES i el Bordils, i la majoria de partits a porta tancada. El president de la Unió Esportiva Sarrià, Joan Llunell, fa balanç d’aquest any destacant la permanència a la Divisió d’Honor Plata però lamentant la situació generada per la pandèmia.

La situació és complicada pel primer equip, però encara ho és molt més pels equips de base. Les categories inferiors porten mesos sense poder competir, i durant unes setmanes tampoc van poder entrenar per les restriccions de seguretat. Joan Llunell descriu l’estat de les categories de base com a “crític” i assegura que l’aprenentatge no és el mateix sense partits.

Llunell també reconeix que jugar sense públic és molt diferent, destaca el paper dels socis del club i espera tornar a gaudir de l’handbol el 2021.

Ara mateix, el primer equip de la UES es situa en novena posició amb nou punts, després d’haver disputat 12 partits de la primera fase, i no tornarà a jugar fins el pròxim 23 de gener.