La campanya “Ja n’hi ha prou” contra les restriccions en l’àmbit esportiu compta ja amb més de 10.000 firmes

“Ja n’hi ha prou” és una campanya que es va impulsar des de Girona per protestar contra les últimes restriccions en el sector esportiu. Es van celebrar algunes manifestacions aquest passat dissabte davant els pavellons de municipis del país, però altres es van ajornar per motius meteorològics. 

Des de la plataforma demanen el mateix tracte per l’àmbit esportiu que pels diferents sectors, com poden ser el cultural, el de la restauració o el religiós. Creuen que, durant la pandèmia, s’està posant el focus en les activitats físiques sense tenir cap indici sobre un hipotètic augment de casos en les instal·lacions esportives.

Pau Campos és un dels impulsors de la campanya “Ja n’hi ha prou”, que s’ha estès arreu de Catalunya.

“Ja n’hi ha prou” ja ha aconseguit més de 10.000 firmes en pocs dies, reclamant un tracte diferent al rebut fins al moment i destacant l’esforç de les entitats esportives. Aquestes han modificat les seves instal·lacions per adequar-se als protocols de seguretat, controlant els aforaments i treballant amb grups bombolla i reduïts.

La Unió Esportiva Sarrià és una de les nombroses entitats que ha donat suport a la campanya, i altres clubs de la comarca també han fet pública la seva signatura, com és el cas de l’Uni Girona o el Club Hoquei Girona. Les manifestacions previstes pel passat dissabte que es van ajornar estan previstes pel pròxim 16 de gener, amb una concentració final al pavelló de Fontajau el dissabte 23.

 

Imatge: Ja n'hi ha prou