La Unió Esportiva Sarrià cau davant un Novás potent en un partit dominat pels gallecs

La UES no va tenir opcions contra un dels favorits per l’ascens a ASOBAL, l’Atlético Novás, col·locat en la tercera posició amb els mateixos punts que el segon classificat, el San Pablo Burgos. El partit va estar controlat en tot moment pels gallecs, i la UES va intentar apropar-se al marcador sense èxit.

El començament de partit va ser clau, ja que el Novás va firmar parcials importants de gols que van fer pujar una diferència de 5 gols durant els primers 5 minuts. Aquest bon inici de partit dels gallecs, acompanyat de la falta d’encert dels blaus en atac, van condicionar tot el duel. L’entrenador de la Unió Esportiva Sarrià, Salva Puig, destaca la dificultat que van trobar per entrar en el partit des del principi.

La segona part va seguir dominada pels locals, que van controlar molt bé la diferència favorable al marcador. El partit va acabar amb un 29-24 final i, amb aquesta derrota, els taurons ja no depenen d’ells mateixos per acabar la primera fase entre els cinc primers classificats. Salva Puig destaca els minuts de jugadors poc habituals com a punt positiu del partit.

El pròxim partit de la UES serà aquest dijous 18 de febrer contra el Sant Martí Adrianenc, equip que els ha superat a la classificació després de vèncer el Bordils aquest cap de setmana. El duel entre els blaus i l’Adrianenc es va ajornar per un positiu de Covid dins la plantilla sarrianenca.

 

Imatge: Atlético Novás