La Unió Esportiva Sarrià afronta una setmana clau per definir les seves opcions a entrar en el top5

La UES arriba a la part final de la primera fase de la Divisió d’Honor Plata amb opcions d’acabar entre els cinc primers classificats, però essent l’equip que més partits ha de disputar durant les dues pròximes setmanes. Els sarrianencs es veuran les cares amb el Sant Martí Adrianenc i el Barça B aquests propers dies, jugant-se 4 punts que poden ser decisius de cara al desenllaç de la primera fase. 

Els blaus tenen a l’abast 8 punts, ja que han de disputar els dos partits ajornats i les dues jornades restants. El capità del primer equip de la Unió Esportiva Sarrià, Guillem Torres, reconeixia fa unes setmanes al programa Sarrià en Joc, de Ràdio Sarrià, que aquesta concentració de partits pot afavorir-los, i que arriben en un bon moment físic.

De fet, el partit d’aquest passat cap de setmana davant el Novás ja va servir per donar minuts a jugadors menys habituals i dosificar l’esforç físic. Així ho reconeixia l’entrenador de la Unió Esportiva Sarrià, Salva Puig, després de la derrota del seu equip.

La UES haurà de disputar dos partits en 48 hores, dijous visitarà el Sant Martí Adrianenc i dissabte rebrà la visita del líder de la categoria, el Barça B.