L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, admet que la situació de les entitats esportives del municipi és complicada i mostra la seva preocupació

Les entitats esportives de Sarrià de Ter viuen la temporada amb menys activitat dels seus últims anys, i està passant per dificultats des del mes de març amb l’inici de la pandèmia. De fet, el sector esportiu és un dels sectors que més s’ha manifestat en contra de les restriccions del PROCICAT, ja que demanen que l’activitat física sigui declarada com un bé essencial, entre altres aspectes.

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va passar ahir dimarts pel magazín esportiu Sarrià en Joc, de Ràdio Sarrià, per fer balanç de l’actualitat esportiva del municipi. Fajula reconeix que la situació de les entitats esportives de Sarrià és preocupant, però creu que la situació ha millorat de manera lleugera amb la flexibilització de les restriccions.

Fajula també entén la crispació dins el sector esportiu, mostrada a través de moviments com “Ja n’hi ha prou”, però considera que es troba en una posició intermèdia i comprèn les dues parts.

L’alcalde també va repassar la seva relació amb l’esport, així com la seva opinió sobre el paper de la Unió Esportiva Sarrià aquesta temporada.

 

Imatge: FCSarrià