La Unió Esportiva Sarrià visita avui el Sant Martí Adrianenc en el primer dels dos partits ajornats

La UES afronta avui el primer dels quatre partits en dues setmanes que li resten per acabar la primera fase de la Divisió d’Honor Plata, i també el primer dels dos duels en 48 hores que haurà de disputar entre avui i dissabte. El rival és el Sant Martí Adrianenc, actual 8è classificat amb 10 punts, els mateixos que els blaus.

Els sarrianencs són l’equip que més partits ha de jugar abans d’acabar la segona volta, un total de quatre que es divideixen entre dos partits ajornats per la Covid i les dues jornades restants. L’entrenador de la Unió Esportiva Sarrià, Salva Puig, es centra només en el partit d’avui i creu que serà un partit igualat i complicat, com el de la primera volta.

El derbi d’avui davant el Sant Martí Adrianenc es figura com un partit clau per les aspiracions dels sarrianencs. Cal recordar que els resultats de la primera fase s’arrosseguen a la segona i, per tant, qualsevol punt pot ser decisiu a final de temporada, ja sigui a la fase d’ascens o de descens. El segon entrenador de la Unió Esportiva Sarrià, Pere Medinyà, diu que els dos partits d’aquesta setmana són “vitals”.

La UES arriba al derbi català en penúltima posició amb 10 punts, però amb dos partits menys que la majoria de rivals i encara depenent matemàticament d’ells mateixos per acabar la primera fase dins les cinc primeres posicions. Per fer-ho, hauria de guanyar tots els partits i, en l’última jornada davant l’Alicante, vèncer per més de dos gols de diferència. Així i tot, des del club demanen anar partit a partit i disputar cada jornada com una final. El duel d'avui es disputarà aquest vespre a partir de les nou.