El Sant Julià de futbol sala va tornar a la competició aquest cap de setmana després de més de quatre mesos

El Sant Julià de futbol sala va viure un segon inici de temporada aquest passat diumenge 21 de febrer davant el Lloret. El conjunt gironí va rebre el Lloret en el primer partit disputat des del 10 d’octubre, quan van perdre per 2-1 davant el Vilafant i es va suspendre l’activitat esportiva de manera indefinida.

El Sant Julià va tornar amb derrota davant el Lloret, amb un resultat final de 2-7. Tot i el resultat, des del club reben la tornada com una molt bona notícia. El coordinador general del club, Jordi Ribas, rep la represa de la competició amb moltes ganes.

De fet, Ribas creu que els clubs esportius han fet un gran esforç per adaptar-se a la situació pandèmica, i molts cops no han vist reconegut aquest treball. El coordinador lamenta el tracte però celebra la tornada d’aquest passat cap de setmana.

Des del club creuen que l’esport no és part del problema, sinó de la solució, i defensen la pràctica segura de l’activitat física, com durant aquests últims mesos. Són declaracions de Jordi Ribas.

L’equip sènior és, de moment, l’únic conjunt del club que pot tornar a competir. Així i tot, des del Sant Julià defensen que les categories de base també puguin reprendre les seves lligues.

 

Imatge: EFS Sant Julià de Ramis