L’equip juvenil de la Unió Esportiva Sarrià va reprendre la Fase classificatòria a la Lliga Catalana amb una derrota davant el Sant Martí Adrianenc

L’equip juvenil de la Unió Esportiva Sarrià va tornar a disputar un partit després de més de quatre mesos inactius, des del passat 10 d’octubre amb la victòria davant l’Esportiu Castelldefels. Els taurons van jugar davant el Sant Martí Adrianenc, el partit corresponent a la tercera jornada de la fase classificatòria a la Lliga Catalana, que dona accés a la Lliga Nacional.

Els blaus van perdre davant els barcelonins però, tot i el resultat, l’equip es mostra molt content de poder tornar a competir. El president de la Unió Esportiva Sarrià, Joan Llunell, celebra la tornada i reconeix que els jugadors estan molt il·lusionats per aquesta represa.

Els juvenils admeten que s’hauran de tornar a adaptar al ritme de competició i partits, ja que només podien entrenar durant les últimes setmanes. Joan Llunell recorda que els cadets de la UES també tornaran a jugar aquest pròxim cap de setmana.

L’equip de Divisió d’Honor Plata era, fins aquesta setmana, l’únic conjunt de la UES i de Sarrià de Ter que podia competir.

 

Imatge: UESarrià