El FC Sarrià suma la primera derrota de la temporada al camp del Medes en un duel envoltat de polèmica arbitral

El Sarrià va patir la seva primera derrota d’aquesta temporada, després d’haver disputat tres jornades de la 4a catalana 2020/21. Va ser al camp del Medes, en un partit molt ajustat i acabat amb crítiques dels visitants a l’actuació arbitral, que consideren injusta i que els va perjudicar.

Els verd-i-blancs van començar el partit encaixant un gol en una pilota llarga dels locals, que acompanyada d’una badada defensiva dels sarrianencs va significar l’1-0 en el marcador. Tot i l’empat del Sarrià abans de la mitja hora de partit, el moment clau va ser en el primer minut de la segona part, quan l’àrbitre va expulsar el visitant Sergi Lanzas per doble targeta groga.

L’entrenador del FC Sarrià, Gabi Parés, creu que les decisions arbitrals van ser claus en el desenllaç del partit.

El polèmic gol de la victòria del Medes va arribar en els últims minuts, així que la resistència del Sarrià amb un home menys va durar pràcticament quaranta minuts. Gabi Parés destacava el partit dels seus jugadors i es mostrava molt content pel seu esforç.

Parés afegeix que ara cal centrar-se en el pròxim partit, però espera que no es repeteixin més episodis arbitrals com el de dissabte.

Els sarrianencs es troben ara en sisena posició amb 4 punts, i aquest pròxim cap de setmana s’enfrontaran al líder del grup, el Cristinenc.

 

Imatge: FC Sarrià