La Unió Esportiva Sarrià cau a Zamora i encadena la seva segona derrota consecutiva

La Unió Esportiva Sarrià no va aconseguir redreçar el rumb començat fa dues setmanes a la seva pista davant el Madrid i va encaixar la segona derrota consecutiva aquest passat dissabte a la pista del Zamora. Els taurons van pedre per 27-21 a la pista dels castellans després d’un mal començament de segona part.

El primer temps no va tenir un dominador clar i van regnar les alternatives al marcador entre els dos equips, fins arribar al descans després d’uns bons minuts dels locals amb 13-11. L’entrenador de la Unió Esportiva Sarrià, Salva Puig, reconeix que els seus jugadors van fer una primera part correcta i es va perdre el partit en la segona.

Els blaus no van entrar bé a la represa després del descans i van encaixar parcials que van augmentar la diferència fins els vuit gols en alguns moments. Els taurons, tot i l’intent de reacció, van topar amb un Zamora molt sòlid en defensa que va administrar molt bé l’avantatge. Salva Puig lamenta la derrota de dissabte i es centra ara amb el pròxim partit, que considera “molt important” davant el Zarautz.

Els taurons es troben ara en posició de descens en sisena posició després d’aquesta segona derrota, però la classificació està molt ajustada. Es troben amb 10 punts, els mateixos que el Madrid, que marca la salvació, un menys que el Teucro i un més que el Sant Martí i el Lalín.

 

Imatge: Balonmano Zamora