El sènior femení de la Unió Esportiva Sarrià afronta la Copa Federació com una oportunitat per seguir creixent i no deixar de competir

L’equip de sènior femení de la Unió Esportiva Sarrià va engegar fa dos caps de setmana una nova competició, la Copa Federació de la demarcació de Girona. Aquesta copa s’ha tirat endavant després de la suspensió de la Lliga, així que la temporada 2020/21 acabarà sense ascensos ni descensos.

El seu entrenador, Martí Bofill, va passar ahir pel Sarrià en Joc i va destacar el compromís de les jugadores any rere any i la satisfacció de tornar a competir després de gairebé sis mesos. Bofill es marcava com a objectiu seguir creixent com a equip en aquesta nova copa.

Les sarrianenques han disputat la primera jornada de la Copa Federació, i la propera jornada descansen ja que hi ha un nombre imparell d’equips. Martí Bofill explica que, després d’aquesta lligueta, es preveu disputar una fase final per decidir el vencedor.

Martí Bofill també destacava que no han patit baixes durant aquests mesos de pandèmia, al contrari, algunes jugadores han pogut seguir al club quan no estava previst.

 

Imatge: UE Sarrià