El FC Sarrià cau golejat a Santa Cristina d’Aro i encadena dues derrotes consecutives

El Sarrià va visitar aquest passat dissabte un dels camps més complicats de la categoria, davant l’únic equip que compta els seus partits per victòries durant aquesta temporada. El Cristinenc rebia el Sarrià com a líder destacat del grup 29, i va reforçar la seva posició després d’un contundent 4-0.

Els sarrianencs van penalitzar molt els seus errors al camp del Cristinenc, i al final de la primera part ja perdien per 3-0. Els gols van arribar al minut 8, 31 i 44 de partit, aquest últim just abans del temps de descans. L’entrenador del FC Sarrià, Gabi Parés, considera que el resultat no reflexa el joc del seu equip però es van cometre “errors imperdonables”.

Gabi Parés, que va ser expulsat al minut 75, afegeix que el Cristinenc va saber aprofitar les seves ocasions, fet que els seus jugadors no van saber fer. Així i tot, destaca que l’equip va competir fins al final tot i el resultat de 4-0.

El pròxim partit dels sarrianencs serà aquest dissabte 10 d’abril a casa davant el Monells, i els verd-i-blancs buscaran una victòria que els torni a enganxar a la part alta de la taula.

 

Imatge: FC Sarrià