Suspès el partit entre la Unió Esportiva Sarrià i el Zarautz per un cas positiu de Covid al conjunt basc

La Unió Esportiva Sarrià i l’Amenabar Zarautz havien de disputar el passat 3 d’abril el partit corresponent a la tercera jornada de la fase de descens de la Divisió d’Honor Plata. El matx es va anul·lar, però, per l’anunci d’un cas positiu de Covid-19 en un membre de la plantilla del Zarautz.

El conjunt basc va notificar a la UES la presència del cas positiu de coronavirus abans de viatjar i, tot i la negativa inicial de la Federació a anul·lar el partit, al final es va anunciar la suspensió del duel durant el matí de dissabte. El president de la Unió Esportiva Sarrià, Joan Llunell, ho explica.

Catalans i bascos s’hauran de posar d’acord abans de dijous per fixar la nova data pel partit i, en cas de no fer-ho, la Federació decidiria quan es jugarà el matx. Cal recordar que el Zarautz es perdrà també el partit d’aquest cap de setmana per haver de complir el confinament de 10 dies. Joan Llunell afegeix que els jugadors de la UES no tenen risc de contagi, ja que el conjunt de Guipúscoa no va arribar a viatjar.

Tot i no jugar, aquesta jornada pot ser favorable als interessos dels sarrianencs. El Madrid i el Teucro, els dos equips situats just per sobre dels taurons, van perdre davant Bordils i Màlaga respectivament, així que una victòria dels de Salva Puig els col·locaria en quarta posició fora de la zona de descens.

La UES encarava el partit davant el Zarautz com un duel clau per les seves aspiracions, i la importància del matx ha agafat encara més força després de veure els resultats dels màxims rivals dels blaus en la permanència a la Divisió d’Honor Plata.