Presentats els nous Guardons de l’Esport Sarrianenc, que substituiran els Critèrium

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha anunciat els nous Guardons de l’Esport Sarrianenc que es celebraran aquest any en substitució dels Critèrium Esportiu. La intenció amb aquests nous premis és destacar les entitats i figures del municipi que transformen la realitat social de Sarrià a través de l'activitat física.

El regidor d'esports de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, afegeix també que un dels objectius dels nous guardons és crear sinergies entre el teixit comercial i empresarial del municipi i les entitats esportives.

Santiago també considera que els premis al Critèrium esportiu necessitaven actualitzar-se i, amb aquests nous guardons, volen implicar no només les entitats sinó també tota la població de Sarrià involucrada en l'esport.

El període de candidatures s'obrirà el pròxim 3 de maig d'aquest any i s'acabarà el 18 de juny. La intenció és poder reprendre els premis al Critèrium esportiu en un futur, però aquesta edició queda substituïda, així com la del 2020 es va haver de suspendre.

 

Imatge: Esports SdT