S’acaba el termini de les subvencions esportives a Sarrià de Ter, amb quantitats concedides a 10 entitats del municipi

L’Ajuntament de Sarrià de Ter ha anunciat les quantitats finals concedides com a subvencions ordinàries a les diferents entitats esportives del municipi. Aquestes subvencions estaven incloses dins la redacció del pressupost municipal del 2021, i representaven un augment del 10% respecte el 2020 i el 2019.

El consistori va pressupostar 33.000 euros destinats als esports del municipi, el que significa situar-se com a Ajuntament que més fons destina a les entitats d’activitat física de l’entorn. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, destaca aquest augment tot i la situació econòmica i social derivada de la pandèmia.

S’han repartit un total de 32.521 euros entre 10 entitats esportives de Sarrià de Ter. La Fundació Els Joncs rep aquest any la subvenció ordinària després de registrar-se de manera oficial com a entitat esportiva. Josep Maria Santiago celebra l’entrada de la fundació i la possibilitat de rebre subvencions.

Un 20% de la quantitat total es destina a l’esport femení, i un 50% a l’esport de base. Josep Maria Santiago es mostra satisfet per aquest repartiment de les subvencions i creu que l’Ajuntament demostra el seu compromís amb la igualtat de gènere en l’àmbit esportiu.

Els gairebé 500 euros restants es destinaran a les subvencions extraordinàries. En els pròxims dies s’elaborarà i signarà el Decret de pagament de les quantitats per dur a terme les transferències a les entitats.