El prebenjamí del Sant Julià, subcampió de Catalunya (4-9)

El prebenjamí del Sant Julià de Ramis de futbol sala va gaudir diumenge d’una fita històrica per al club, disputant la final de la Copa Catalunya davant l’Olesa. El club es mostra molt orgullós de l’equip, reiterant que jugar la final va ser “un èxit majúscul” per a l’entitat tot i no poder emportar-se el títol.

L’equip va arribar al pavelló municipal Can Casas, de Martorell, acompanyat per més d’un centenar de familiars i aficionats. L’entrenador del prebenjamí del Sant Julià, Pitu Montiel, explica que jugar la final va ser “impressionant” i agraeix el suport del públic verd-i-negre tot i la derrota.

De fet, des del club creuen que és una fita històrica no només per ells, sinó també per al conjunt de clubs de futbol sala de comarques gironines. El coordinador del Sant Julià, Jordi Ribas, defineix jugar aquesta final com l’èxit més important de la història del club.

El resultat final de 4-9 reflecteix la superioritat de l’Olesa, que no va donar opcions als santjulianencs en cap moment. Pitu Montiel afegeix que van perdre amb el cap ben alt i ho van donar tot sobre la pista, gaudint d’una jornada històrica per al club.

Jordi Ribas es mostra molt orgullós de la fita però creu que ha de ser un punt de partida per al futur de l’entitat, que ja treballa de cares a la pròxima temporada per poder celebrar més èxits sobre la pista.

Marc Rivas, Mario Mena, Aniol Martínez, Iker García, Santiago Antonio Sánchez, Martí Domènech, Sergi Riera, Aniol Gonzàlez, Diago Gómez, Roger Sanjuan i Leo González són els jugadors de l’equip que va disputar diumenge la final i que ja ha deixat la seva petjada en la història del Sant Julià de futbol sala.

 

Imatge: EFS Sant Julià de Ramis