El pilot Unai Aguiló disputarà el 23 i 24 de juny el Campionat d'Espanya de motocròs

El jove pilot va disputar els dies 5 i 6 de Maig la seva segona carrera en el Campionat d'Espanya de Talavera de la Reina. L'Unai feia una desena posició a entrenaments. A la primera màniga va tenir una mala sortida, amb una caiguda i es quedava en una setzena posició, a la segona màniga va aconseguir una millor posició a la graella, a amb una setena posició i a la general una dotzena.

El cap de setmana següent els dies 12 i 13 de Maig, competia a Alhama de Múrcia,  també en el Campionat d'Espanya, en entrenaments feia una onzena posició, a la primera màniga aconseguia una sisena posició , mentre que a la segona màniga va patir una caiguda, clavant-se el manillar a la panxa, va estar uns minuts a terra, però va poder continuar,  anava en quarentena  posició i va remuntar fins a la posició dinovena mentre que a la general va aconseguir pujar fins a la dotzena.

El diumenge 20 de Maig el pilot va córrer a Vallgorguina el Campionat de Catalunya, aconseguint a entrenaments i a la primera màniga la primera posició i a la segona màniga un segon lloc, aconseguint pujar al podi. En aquests moments el pilot de Sant Julià de Ramis està situat a la dotzena posició a la classificació del Campionat d'Espanya.