Diumenge Sarrià de Ter acull la Copa Catalana de MTB-O

La prova està organitzada pels ALIGOTS Girona i la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya i darrera prova de Copa Catalana. Es preveu la participació d’uns 150 corredors. La prova arriba amb molta emoció pel que fa a les classificacions, que s’han de decidir tant a nivell de clubs com individuals. L’UE Vic està posicionat com a líder de clubs, amb poc més de 28 punts d’avantatge respecte al COC. David Toll (CE BTTO Barcelona) i Ampa Gil (COB) són els actuals líders de la categoria sènior; però cap dels dos té assegurat el campionat. I el mateix succeeix a la resta de categories on tot està per aclarir.

Hi haurà circuits per a tots els nivells tècnics i físics, tant oficials com d’iniciació, inclòs un circuit familiar que els nens més atrevits podran fer sols. Al llarg de la cursa es pot triar el recorregut més adient per arribar a la següent fita, entre pistes de ciclabilitat fàcil fins a corriols tècnics per als més agosarats.

El mapa de Sarrià de Ter compta amb una bona xarxa de camins i corriols per on triar diferents rutes i mirar d’evitar distàncies llargues i desnivells. Un autèntic paradís per a la MTBO. Els traçadors han pensat circuits adaptats a tots els nivells i edats. Des de la màxima categoria fins a la categoria iniciació nens amb un recorregut de poca distància i desnivell i eleccions de ruta senzilles. 

El regidor d'esports de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Ma Santiago ho veu com una oportunitat pel municipi, el fet de poder acollir esdeveniments d'aquest nivell i en destaca la participació de corredors de nivell com ara Toll , subcampió d'Espanya i en categoria femenina, corredores que acaben de tornar del Mundial, representant a la selecció estatal . Santiago recorda que els veïns de Sarrià hi poden participar en les categories d'iniciació per nens i adults. 

El diumenge a les 8.30 h es farà l’obertura del centre de competició amb la recepció dels participants, la recollida de dorsals i les inscripcions fora de termini ja que s'han tancat dimecres a la web d'Aligots o FCOC. A les 10 h sortida dels primers corredors, a les 13 h tancament de l’arribada i a les 13.45 h es farà lliurament dels premis.