Ahir es va celebrar el ple municipal de l’Ajuntament de Sarrià de Ter del mes de setembre

El ple municipal es va seguir celebrant de manera telemàtica, i es van tractar 11 dels 13 punts de l’acte del dia.

Els dos punts que no es van tractar, el Pla de mobilitat sostenible supramunicipal de Girona i el conveni de col·laboració amb els Amics dels Gegants, es van ajornar al ple del pròxim mes d’octubre.

Totes les propostes sotmeses a votació es van aprovar, l’únic punt de l’acte del dia que no es va votar, perquè no ho requeria, va ser la consulta de l’informe jurídic de l’emissora municipal de Sarrià de Ter relatiu als aspectes legals de la contractació. 

Quatre de les propostes aprovades van ser per unanimitat. La proposta del conveni de cooperació de la Crisi sanitària de la COVID-19 entre l'Ajuntament de Sarrià de Ter i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya; la proposta del Pla Local de Joventut relativa al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sarrià de Ter, el Consell Comarcal del Gironès i l'entitat Zona Jove; la proposta del conveni d'ocupació juvenil relativa al conveni de col·laboració de l'Ajuntament de Sarrià de Ter i el Consell Comarcal del Gironès; i la proposta de moció del dret a envellir presentada pel grup municipal PSC. El regidor pel PSC de Sarrià de Ter Quim Rodríguez explica la moció en el ple municipal d’ahir.

Per altra banda, les altres propostes aprovades per votació van ser la del Pla de serveis Xaloc del règim de funcionament de la delegació conferida a la Diputació de Girona, la proposta del reglament d'ús del Centre Espai Arts Escèniques i la proposta de la moció entre l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, presentada pel grup municipal ER Sarrià de Ter i adherida per Junts per Sarrià relativa a la suficiència financera dels ens locals. El regidor d’esports, promoció i desenvolupament local, i tecnologies de la informació i la comunicació de l’Ajuntament de Sarrià, Josep Maria Santiago, explica la proposta durant el ple municipal.

El ple no va comptar amb la totalitat dels regidors, ja que Edgar Castellanos, de Poble Actiu Sarrià, no va poder assistir-hi.

 

Imatge: Ràdio Sarrià