L’Ajuntament de Sarrià de Ter mostra el seu rebuig a la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra

El govern municipal de Sarrià va fer públic el seu rebuig a la inhabilitació del president Quim Torra decretada pel Tribunal Suprem.

Ho va fer de manera oficial ahir a les 7 de la tarda, amb la lectura d’un manifest que criticava la decisió del Suprem i demanava una justícia espanyola més justa.

El manifest era conjunt pels pobles que formen l’Associació de Municipis per la Independència. Comptava amb un total de 7 punts, en els quals es demanava una justícia més justa, es defensava la democràcia i rebutjava la repressió de l’Estat espanyol. Així començava la lectura del manifest l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula.

 

Fajula també va tenir un record pels presos i exiliats polítics en aquest acte, celebrat davant de l’ajuntament de Sarrià. L’alcalde del municipi critica la justícia espanyola, una justícia que, segons Fajula, es converteix molt sovint en injustícia, i demana als ciutadans que no defallin.

 

A l’acte hi va assistir una part dels regidors de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, així com alguns veïns del poble que volien mostrar el seu suport al president Quim Torra i el seu rebuig a la decisió del Tribunal Suprem.

 

Imatge: Ràdio Sarrià