Avui es celebra el ple municipal de l’Ajuntament de Sarrià de Ter del mes d’octubre

Avui, com cada últim dimecres de mes, es celebra el ple municipal de l’Ajuntament de Sarrià. En aquest ple, del mes d’octubre, està previst que es debatin les noves ordenances fiscals del 2021, i la resolució del contracte amb Aigües de Girona, Salt i Sarrià, entre altres punts de l’acte del dia.

Pel que fa a les ordenances fiscals de l’any que ve, el partit municipal Poble Actiu Sarrià de Ter presentarà una sèrie de propostes. Entre aquestes es troben la bonificació del 95% de l’IBI als propietaris que accedeixin a llogar els seus habitatges a un preu de lloguer marcat per l’Ajuntament, l’exoneració de les taxes de residus i terrasses a bars i restaurants, bonificació de l’IBI o taxa de residus a famílies vulnerables i bonificació als nous negocis del municipi.

Per la seva banda, Ciutadans presentarà una moció per donar l’opció als pares de demanar la jornada contínua als centres educatius, i una altra relativa al suport als bars i restaurants de Sarrià. Ho explica el regidor de Ciutadans a l’Ajuntament, Enrique Porcar, en la passada edició del programa “Àmbit municipal”, de Ràdio Sarrià.

Junts per Sarrià i el PSC presentaran una moció conjunta sobre la incineradora de Campdorà. A més, Junts presentarà el reglament d’organització i funcionament de l’emissora municipal. 

El ple municipal es celebrarà de forma telemàtica avui a partir de dos quarts de nou del vespre.