L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova les ordenances fiscals del pròxim 2021

El consistori del municipi va aprovar en el passat ple municipal del mes d’octubre la modificació de les ordenances fiscals de l’any vinent. Entre aquestes destaquen la congelació generalitzada d’imposts com l’IBI o l’impost de vehicles o la bonificació del 50% a la quota íntegra de l’impost per locals que cedeixin aparadors.

Amb aquestes ordenances es vol facilitar la creació de nous negocis a Sarrià de Ter. Per aquest motiu, l’Ajuntament va aprovar la bonificació progressiva per l’obertura de nous negocis al municipi. Ho explica la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Encarna Jiménez, durant el ple celebrat el passat dimecres.

També es va aprovar la continuació de l’exempció de taxes de residus i terrasses a tots els bars i restaurants de Sarrià durant el 2021, de la mateixa manera que s’està fent aquest 2020. Encarna Jiménez explica aquesta mesura en la seva intervenció durant el passat ple municipal de l’Ajuntament.

La moció de les noves ordenances fiscals va ser aprovada per majoria absoluta amb dotze vots a favor i un vot en contra.