L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova la resolució del contracte amb Aigües de Girona, Salt i Sarrià

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar per unanimitat la resolució del contracte amb AGISSA al ple municipal del passat dimecres. Això significa que la proposta de canvi de gestió del servei d’aigua ja ha estat aprovada pels tres Ajuntaments de Sarrià, Girona i Salt. A partir d’ara es treballarà per la municipalització del servei a través de l’empresa pública TRARGISSA, que es pretén incorporar abans de final d’any.

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica durant el ple municipal del passat dimecres que el procés de municipalització del servei d’aigua ja és un fet.

Per altra banda, Guanyem Girona, Independents per Salt i Poble Actiu Sarrià de Ter demanen de manera conjunta que el nou model de gestió d’aigua disposi d’una tarifa més progressiva. Edgar Castellanos, del PAS, també demana durant el ple municipal que Sarrià i Salt tinguin més importància en la nova gestió.

Els tres grups municipals aposten per una tarifa social amb una reducció de la part fixa i un augment de la part variable, i també lamenten en la seva petició que aquest servei municipal d’aigua no sigui extensible a més municipis dels voltants de Girona.