Junts per Sarrià confia en arribar a un consens general pel nou reglament de Ràdio Sarrià

Durant el passat ple municipal de l’Ajuntament de Sarrià de Ter del mes d’octubre, estava previst que el grup municipal Junts per Sarrià presentés un nou reglament de funcionament de l’emissora municipal, però el regidor Narcís Farroni va decidir retirar-lo per la falta de consens. Aquest no és el primer reglament que Junts decideix retirar durant el ple municipal, ja s’ha presentat i retirat el reglament dues vegades durant aquest 2020.

El nou reglament de funcionament de Ràdio Sarrià és un tema recurrent en els passats plens municipals. El regidor de Junts per Sarrià a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Narcís Farroni, explica al programa “Àmbit municipal” d’aquesta emissora que confia en arribar en un consens general per aprovar un reglament de present i de futur.

Des de Junts per Sarrià es mostren optimistes de cares a l’aprovació d’aquest nou reglament. Afirmen que mantenen converses amb els altres grups municipals, i creuen que poden arribar a un acord per satisfer totes les parts. Narcís Farroni fins i tot pensa que es podria presentar i aprovar aquest reglament en el pròxim ple municipal del mes de novembre.

Junts per Sarrià, però, explica que si no s’aconsegueix un consens general en el reglament de l’emissora municipal, s’haurà d’acabar aprovant per majoria i no per unanimitat, tal com volen i esperen.