Ajornat el ple municipal extraordinari de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, previst per avui

L’Ajuntament va anunciar durant el vespre d’ahir que s’anul·lava el ple municipal extraordinari, programat per avui a dos quarts de nou de la nit, en el qual s’havien de presentar el pressupost municipal del 2021 i la modificació de la relació dels llocs de treball. Aquest ajornament arriba després que els partits de l’oposició demanessin a l’equip de govern més temps per consultar la documentació, i van denunciar la falta d’informació i algunes mancances en el procés.

Després de l’aprovació de les ordenances fiscals del 2021 en el passat ple municipal, el consistori esperava fer el mateix amb el pressupost aquest vespre. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica els motius pels quals es va anul·lar el ple extraordinari i admet el retard en l’entrega de la documentació.

El principal partit de l’oposició, Poble Actiu Sarrià de Ter, denuncia també que l’Ajuntament volia presentar una modificació de les Relacions de Llocs de Treball sense haver-se reunit amb els treballadors i treballadores, i també faltava documentació com la memòria explicativa amb els pressupostos. Per això, el PAS va alertar d’aquestes mancances i d’acord amb els altres partits municipals van demanar una reunió i la posterior anul·lació del ple.

La intenció és celebrar aquest ple extraordinari el pròxim dilluns 16 de novembre, ja que no es pot allargar si es vol aprovar el pressupost abans del termini requerit. Ho explica Narcís Fajula.

La previsió és celebrar el ple municipal extraordinari aquest dilluns a partir d’un quart de 10 del vespre, de manera telemàtica com s’està fent des de l’inici de la pandèmia.