El ple municipal extraordinari de Sarrià valida la modificació de la relació de llocs de treball

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar ahir durant el ple municipal extraordinari la modificació de la relació de llocs de treball. Es va aprovar per majoria simple amb les mateixes votacions que la proposta del pressupost municipal del 2021, 6 vots a favor d’ER, dues abstencions del PSC i 5 vots en contra del PAS, Junts per Sarrià i Ciutadans.

La proposta de l’equip de govern comportava la creació de 8 places de treball, el que significa un total de 84 places, de les quals 47 estan ocupades i, vacants, 37. La regidora de Personal de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Desi Arasa, explica durant el ple la proposta de creació dels llocs de treball.

Des de l’oposició es va posar el focus en el percentatge del pressupost municipal que es destina al pagament de sous i salaris, i el PAS va afegir la baixa participació dels sindicats en la proposta de la modificació de la relació de llocs de treball. El regidor de Junts per Sarrià a l’Ajuntament, Narcís Farroni, va apuntar també que la pandèmia de la Covid-19 no és una excusa en aquest aspecte.

El grup municipal PSC va optar per l’abstenció, declarant que no estan d’acord amb la totalitat de la proposta però creuen que es pot acabar de detallar i que sigui funcional pel poble.