L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova el pressupost municipal de l’exercici 2021

El consistori sarrianenc va aprovar durant el ple municipal extraordinari celebrat ahir la proposta de l’equip de govern sobre el pressupost del pròxim 2021. Es va aprovar per majoria simple i gràcies a les abstencions del PSC. Ho va fer amb els sis vots a favor d’Esquerra Republicana, les dues abstencions del PSC, i cinc vots en contra, del PAS, Junts per Sarrià i Ciutadans.

El pressupost aprovat consta d’un total de 5 milions 516 mil 400 euros. La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Encarna Jiménez, va desglossar durant el ple municipal la proposta de l’equip de govern en els diferents àmbits del municipi. Va explicar també que la seva intenció és fomentar l’àmbit social en aquest pressupost.

Els partits de l’oposició van destacar la manca d’informació a la documentació i la inexistència d’un projecte sòlid darrere aquesta proposta de pressupost municipal. Per això, cap membre de l’oposició va votar a favor. La regidora de Poble Actiu Sarrià de Ter, Irene Iglesias, declara que no donen suport al pressupost, entre altres motius, per les despeses en seguretat.

D’aquesta manera, queden aprovades per ple les ordenances fiscals, votades durant el passat ple municipal ordinari, i el pressupost municipal del pròxim 2021.