L’Ajuntament de Sarrià de Ter preveu una despesa important en l’àmbit social aquest pròxim 2021

El passat ple municipal extraordinari celebrat aquesta mateixa setmana va servir per aprovar la proposta del pressupost municipal del 2021. En aquest pressupost es preveu una pujada de les despeses en diversos sectors, com són la seguretat, els esports i també l’àmbit social.

L’Ajuntament preveu per aquest pròxim any una pujada en les destinacions del pressupost a accions socials. Es deu, en gran part, a les conseqüències de la crisi sanitària de la Covid-19, que repercutiran en el 2021. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica durant el ple municipal la intenció de destinar més ajudes al sector social.

Així i tot, alguns partits de l’oposició no veuen suficient les partides previstes a l’àmbit social redactades en el pressupost. La regidora de Poble Actiu Sarrià de Ter, Irene Iglesias, va replicar la proposta de l’equip de govern dient que la despesa prevista és desproporcionada si es compara amb altres sectors.

Cal recordar que el pressupost municipal de l’exercici 2021 es va aprovar per majoria simple amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció del PSC i el vot en contra del PAS, Junts per Sarrià i Ciutadans.