Poble Actiu Sarrià de Ter posa en dubte l’aprovació del pressupost municipal del 2021

El principal partit de l’oposició de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, el PAS, ha emès un comunicat declarant les seves sospites sobre la viabilitat de l’aprovació del pressupost i de la relació dels llocs de treball. Aquestes dues propostes es van validar per majoria simple en el passat ple municipal extraordinari, amb els únics vots a favor d’Esquerra Republicana i les abstencions del PSC.

Segons el partit municipal, l’equip de govern no va complir la normativa municipal i van aprovar les seves propostes sense donar 15 dies als treballadors municipals per consultar la proposta després de l’ajornament del ple. Afegeixen també que no van dur a terme meses de negociació ni reunions amb sindicats. 

La regidora del PAS a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Mònica Aymerich, destaca durant la celebració del ple la poca rellevància dels treballadors en la proposta de la relació de llocs de treball.

En el començament del ple, el regidor de Ciutadans Enrique Porcar va demanar la suspensió del mateix al·legant que no es tractava d’un ple d’urgència, i per tant, s’havia de donar més temps des de l’ajornament del passat dimecres. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va decidir seguir endavant amb la celebració del ple.

Des del PAS denuncien també que la documentació rebuda en relació al pressupost i la relació de llocs de treball era incompleta, i creuen que l’equip de govern només buscava aprovar les seves propostes d’una manera opaca.