Ciutadans Sarrià de Ter demana anul·lar l’aprovació del pressupost municipal i la relació de llocs de treball

El grup municipal de l’Ajuntament denuncia que l’equip de govern va incomplir el reglament i no va tenir en compte els partits de l’oposició a l’hora de presentar les seves propostes. Destaca no haver convocat una sessió informativa prèvia al ple i no remetre la documentació necessària.

Des de Ciutadans reclamen que l’equip de govern va incomplir dos punts del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals convocant un ple extraordinari no urgent i sense una sessió informativa prèvia. El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Enrique Porcar, explica els fets succeïts al voltant del ple.

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va decidir seguir amb la celebració del ple amb el suport del secretari, així que Ciutadans va optar per presentar un recurs per declarar nul·la l’aprovació del pressupost municipal i la relació de llocs de treball. Són declaracions d’Enrique Porcar.

Des de l’equip de govern segueixen defensant que el ple es va convocar i procedir de manera correcta, tal com demana el reglament.

 

Imatge: Ciutadans Sarrià de Ter