L’Ajuntament de Sarrià de Ter celebra avui un ple extraordinari per desestimar el recurs d’anul·lació del pressupost municipal presentat per Ciutadans

L’aprovació del pressupost municipal del 2021 de l’Ajuntament de Sarrià de Ter encara treu cua. El primer ple extraordinari convocat per l’equip de govern es va ajornar per la demanda en bloc de l’oposició, que reclamava més temps per consultar la documentació i preparar la sessió. Després d’aprovar-se el pressupost amb sis vots a favor, dues abstencions i cinc vots en contra, el PAS va posar en dubte la viabilitat de la proposta i de la relació de llocs de treball. Ciutadans va anar més enllà i va presentar un recurs perquè es declari nul·la l’aprovació del pressupost, així que es celebra avui un ple extraordinari per desestimar aquestes al·legacions del grup liberal.

Ciutadans denunciava a través del recurs que la convocatòria de la sessió no va ser d’urgència i no es va respectar el reglament. El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Enrique Porcar, explicava a Ràdio Sarrià els motius pels quals no van “tenir més remei” que presentar el recurs contra el pressupost municipal.

L’equip de govern buscarà aprovar de manera definitiva el pressupost amb les abstencions del PSC, de la mateixa manera que en la votació del passat mes de novembre. Si es torna a aprovar avui, la proposta quedarà validada de manera definitiva i no s’haurà de tornar a votar.

El ple municipal extraordinari es celebrarà aquest vespre a partir d’un quart de deu, encara de manera telemàtica, i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament i per Ràdio Sarrià.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter