L’Ajuntament de Sarrià de Ter ratifica el pressupost municipal del 2021 davant el recurs presentat per Ciutadans

El pressupost municipal de l’exercici 2021 de Sarrià de Ter es va aprovar de manera definitiva ahir, en una nova votació durant el ple extraordinari. Es va repetir la votació després de les al·legacions presentades per Ciutadans, que demanava declarar nul el ple del dilluns 16 de novembre, en el qual es va aprovar el pressupost municipal.

L’equip de govern va aprovar de manera definitiva la seva proposta amb el mateix suport de la primera votació, l’abstenció del PSC i els vots en contra del PAS, Junts i Ciutadans. El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Enrique Porcar, va reclamar al regidors d’Esquerra que no es va constituir una comissió informativa prèvia al ple del novembre, fet necessari per reglament.

Des de l’equip de govern van seguir defensant la legalitat de la convocatòria i celebració del ple. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va afegir que en l’ajornament del ple extraordinari del mes de novembre, cap regidor de l’Ajuntament es va oposar ni va presentar cap queixa.

El principal partit de l’oposició, el PAS, va donar el seu suport al regidor de Ciutadans, ja que entenen que la convocatòria i celebració del ple d’aprovació del pressupost municipal no es va dur a terme d’acord amb el reglament.