L’Ajuntament de Sarrià de Ter retira les pancartes partidistes del seu edifici després de la denúncia de Ciutadans a la Junta Electoral Central

Ciutadans va anunciar ahir la seva denúncia a la Junta Electoral Central dels Ajuntaments de Sarrià de Ter, Blanes, Figueres, Palamós i Castelló d’Empúries per mantenir a les façanes dels edificis públics propaganda “partidista” i “nacionalista”. El consistori de Sarrià ha retirat les pancartes que demanaven la llibertat dels presos polítics.

Ciutadans demana que els espais públics mantenin la neutralitat política, sobretot durant el període electoral. El seu candidat per Girona a les eleccions del 14-F, Jean Castel, explica la denúncia de la formació a la JEC i demana la imparcialitat de les institucions públiques.

L’Ajuntament de Sarrià de Ter assegura que s’han despenjat les pancartes tal com estava previst, de la mateixa manera que en qualsevol campanya electoral, i no arrel de la denúncia de Ciutadans. Jean Castel demana tenir unes eleccions lliures i respecte pels edificis públics.

Des del consistori sarrianenc reconeixen també que, una vegada acabi el procés electoral del pròxim mes de febrer, es tornaran a penjar les pancartes.