L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova de manera definitiva el Compte General del 2019

El consistori va aprovar ahir per majoria absoluta el Compte General del 2019, en un ple municipal extraordinari, el primer d’aquest 2021. La votació va comptar amb els vots a favor d’Esquerra, el PAS, el PSC i Junts i un únic vot en contra, de Ciutadans. 

Un dels punts destacats de la redacció del Compte General, que compta amb més d’un centenar de pàgines, és la reducció del deute de l’Ajuntament amb entitats bancàries. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica aquesta reducció durant la seva intervenció al ple.

El principal partit de l’oposició, Poble Actiu Sarrià de Ter, va votar a favor del Compte General però va apuntar que la despesa del ple extraordinari d’ahir era evitable, ja que es podia haver votat aquest punt en un ple municipal ordinari. Així ho demanava la regidora del PAS a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Irene Iglesias.

L’alcalde, Narcís Fajula, va aclarir que la seva intenció era sotmetre a votació aquest punt en el ple ordinari d’aquest mes de gener, però des de l’entitat Xaloc van demanar que es celebrés de forma extraordinària per tenir la documentació el dia 21 d’aquest mes.