Quim Rodríguez, nou diputat de la Diputació de Girona

El regidor del PSC a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Quim Rodríguez, va estrenar aquest passat dimarts el seu nou càrrec a la Diputació de Girona. Rodríguez va prendre possessió de l’acta de diputat, també a mans del partit socialista, el passat dimarts en el ple ordinari del mes de juny.

El president de la Diputació, Miquel Noguer, va donar la benvinguda al sarrianenc abans de començar la sessió. Rodríguez agraeix la confiança al partit i als companys de la Diputació i es mostra amb moltes ganes de treballar per millorar el futur de la demarcació.

El nou diputat del PSC assumeix la responsabilitat de portaveu adjunt del partit a la cambra, substituint Víctor Puga. Quim Rodríguez afegeix que, tot i ser un relleu, la intenció seva i de tot el grup és remar plegats i treballar de forma conjunta.

El nou diputat, en la seva primera intervenció, va voler aprofitar l’auge esportiva dels últims dies amb els ascensos del Girona de futbol i de bàsquet per remarcar la importància de l’esport de base a la demarcació.

Quim Rodríguez es suma així a la representació del PSC a la Diputació, al costat de Pere Casellas, Juli Fernández i Beatriz Ventura.

 

Imatge: Diputació de Girona