Sant Julià de Ramis promou una moció en suport i defensa les empreses al territori català

Aquest Reial Decret, segons les moció, pretenia "afectar a totes les persones que viuen a Catalunya, siguin empresaris, autònoms o treballadors, i que veuen com es vol debilitar el seu entorn econòmic". El document proposat per l’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió persegueix "donar el màxim suport al nostre teixit empresarial i defensar-lo de les agressions que han arribat de l'estat espanyol". 

La moció serà debatuda en el ple de Sant Julià del dilluns 9 de juliol i s'enviarà a la resta de grups d’ERC als ajuntaments demanant la seva aprovació, segons ha exposat l’alcalde de Sant Julià, Marc Puigtió.

 

MOCIÓ EN SUPORT I DEFENSA DE LES EMPRESES AL TERRITORI CATALÀ

 - Manifestar l’absolut compromís de l’Ajuntament en suport i defensa de les empreses radicades al nostre país, que hi mantenen les seves seus socials i productives i que creen riquesa i llocs de treball en el nostre territori.

- Demanar a la Generalitat de Catalunya la creació d’una marca pròpia que distingeixi el compromís social , de permanència, ètic i de país, en la qual s’hi puguin acollir aquelles empreses catalanes que desitgin i que serveixi 

per a fomentar la contractació amb elles , el consum dels seus productes i coadjuvar així a al seva viabilitat i futur.

- Proposar a totes les institucions del nostre país la creació de campanyes , plataformes digitals i altres eines de suport per a fomentar la contractació i el consum amb les empreses radicades en el nostre país.

- Exigir a l’estat espanyol la derogació del Reial Decret-llei 15/2017.

- Traslladar aquest acord al Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona, el Govern de la Generalitat de Catalunya i a tots els grups polítics representants al Parlament.