L'Ajuntament de Sarrià de Ter i TORRASPAPEL acorden modificar l’ús dels equipaments de l’empresa

L’Ajuntament de Sarrià de Ter i l’empresa TORRASPAPEL han arribat a un acord per a diversificar l’ús de l’edifici de la companyia. L’equipament, tot i estar actualment inactiu, es destinava a la investigació i la intenció del consistori és poder mantenir l’espai a Sarrià de Dalt.

L’acord ha arribat després de la negociació entre l’empresa i l’Ajuntament, l’objectiu del qual era conservar un edifici “històric” del poble. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que l’equip de govern també vol mantenir el nom de TORRASPAPEL viu en el municipi després d’anys d’existència.

De moment encara no s’ha decidit quin ús es farà dels equipaments de TORRASPAPEL i l’Ajuntament ho està valorant. Narcís Fajula explica que la seva intenció és que una regidoria o àrea del consistori es pugui instal·lar a la primera planta i adaptar la planta baixa per a altres usos.

Així i tot, l’Ajuntament encara està estudiant les diferents opcions per a l’edifici de la companyia i convertir-ho en un espai més residencial i comercial i no tant industrial.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter