L’Ajuntament de Sarrià de Ter valora de manera molt positiva el primer any de les taules mediambientals dels seus barris

La quinta edició de les reunions veïnals de Sarrià de Ter va servir, entre molts altres aspectes, per fer una valoració de les taules mediambientals dels barris del municipi. Els representants de l’Ajuntament, així com els veïns i veïnes de les diferents zones de Sarrià, van poder fer balanç del funcionament de les taules un any després de la seva creació.

Aquestes taules es van impulsar per tenir una resposta ràpida de problemes que poden sorgir en el dia a dia dels habitants del municipi, sobretot relacionats en la neteja i desperfectes de la via pública. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, es mostra molt satisfet pel funcionament de les taules mediambientals del poble.

La creació de les taules mediambientals es va anunciar durant les reunions veïnals de barris del 2019, fa al voltant d’un any. Narcís Fajula convida a tota aquella gent que encara no hi participa a assistir a les taules, per tenir així més resposta dels habitants sobre els problemes del municipi.

En algunes reunions veïnals d’aquest any es va comentar la poca difusió que han tingut, tot i que des de l’Ajuntament asseguren que els nivells de participació són importants en algunes zones del poble.

 

Imatge: Narcís Fajula