El 95% de la població de Sarrià du a terme de forma correcta el porta a porta

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir el ple municipal ordinari del mes de maig, la primera sessió des que va entrar en vigor la recollida de residus porta a porta en el municipi. Per tant, es va tractar la implantació del servei i la valoració de les seves primeres setmanes, que coincideixen en admetre que és molt positiva.

Des de l’equip de govern defensen que, tret d’algunes problemàtiques lògiques, la gran majoria de la gent ja s’hi ha adaptat. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explicava ahir durant el ple que el 95% de la població està realitzant de forma correcta el porta a porta arreu del municipi.

L’Ajuntament també ha contractat un servei per retirar les bosses que queden tirades pel municipi, perquè no es produeixi un efecte crida i altra gent deixi les seves deixalles allà on no toca. Narcís Fajula afegeix que els carrers i places de Sarrià estan més netes amb la retirada dels contenidors, que generaven brutícia pels entorns urbans.

Gairebé la totalitat dels habitatges de Sarrià ja han recollit els cubells necessaris per al porta a porta, tret d’alguna excepció.