Un grup de lladres va intentar entrar a robar aquest diumenge a la nit a la botiga d'electrònica Media Markt de Girona

Els atracadors van agafar un vehicle i el van intentar fer xocar contra tota la vidriera. Com que l'establiment té pilones a un metre de l'entrada i veient que el vehicle no les podria superar, haurien optat per agafar carros de la compra d'un altre establiment de la mateixa zona i els van col·locar davant del para-xocs del vehicle. Els van empènyer a gran velocitat amb el cotxe i així poder trencar els vidres de l’establiment però no van accedir directament a l'establiment comercial, que compta amb una persiana. Finalment, els lladres van haver de fugir ràpidament en ser descoberts.

El vehicle utilitzat va quedar al lloc, inutilitzat, i les restes ahir al matí encara es podien veure per terra a davant de la botiga. Hi havia restes de para-xocs i llums. Aquests fets van succeir pels volts de les onze de la nit del diumenge i testimonis van relatar a la policia que haurien vist més de mitja dotzena de persones que anaven en una furgoneta que podria ser robada el mateix dia a la ciutat, i un cop realitzada l'acció criminal van fugir ràpidament d'aquest punt. 

La zona és a prop de les principals vies de comunicació: l'autopista i l'A-2. Arran de l'intent de robatori, es va desplegar un dispositiu policial a les entrades i sortides de la ciutat. De moment, els Mossos d'Esquadra no han detingut ningú.

Foto: Marc Martí